Bereidingstijden voor rollades


Wij adviseren om de rollade in de pan aan te braden, en daarna in de oven op 150 graden verder te garen.

Magere varkensrollade
1 kilo 1,5 kilo 2 kilo
45 minuten 70 minuten 90 minuten
Varkens-procureurrollade
1 kilo 1,5 kilo 2 kilo
60 minuten 90 minuten 120 minuten
Varkensfiletrollade
1 kilo 1,5 kilo 2 kilo
30-35 minuten 45-50 minuten 60-70 minuten
Runderrollade (rosé)
1 kilo 1,5 kilo 2 kilo
50 minuten 75 minuten 100 minuten
Half-om-halfrollade
1 kilo 1,5 kilo 2 kilo
60 minuten 90 minuten 120 miinuten






Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.